Τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων από το ΙΠΚ στην FoodTech 2021

Τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων από το ΙΠΚ στην FoodTech 2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος με θέμα «Τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) στην εφοδιαστική αλυσίδα του κρέατος» και η οποία διεξήχθη το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στα πλαίσια της FoodTech 2021...
Διεργασίες Αναλυτικής Τεχνολογίας (PAT) και εφαρμογές στην Παραγωγή Κρέατος και Προϊόντων του.  Επαλήθευση του ΣΔΑΤ

Διεργασίες Αναλυτικής Τεχνολογίας (PAT) και εφαρμογές στην Παραγωγή Κρέατος και Προϊόντων του. Επαλήθευση του ΣΔΑΤ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ WEBCAST «Διεργασίες Αναλυτικής Τεχνολογίας (PAT) και εφαρμογές στην Παραγωγή Κρέατος και Προϊόντων του.  Επαλήθευση του ΣΔΑΤ» Δευτέρα 22/3/2021 και ώρα 5.00 μ.μ. Η ανάπτυξη και εφαρμογή των Διεργασιών Αναλυτικής Τεχνολογίας (Process Analytical...
Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό. Δευτέρα 1/3/2021

Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό. Δευτέρα 1/3/2021

Το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) και η Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία (ΕΚΑ) και την Ελληνική Κτηνιατρική...
Επαρκείς διευκρινήσεις και εξηγήσεις για την ψηφιακή πλατφόρμα easyagroexpo.gov.gr στο webinar του ΙΠΚ / ΣΕΤΕ-ΣΕΒΕΚ

Επαρκείς διευκρινήσεις και εξηγήσεις για την ψηφιακή πλατφόρμα easyagroexpo.gov.gr στο webinar του ΙΠΚ / ΣΕΤΕ-ΣΕΒΕΚ

Μέσα από μία ιδιαίτερα πλήρη και αναλυτική εισήγηση, τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαίρη Γιαννιού (Προϊσταμένη του Τμήματος Εισαγωγών, Εξαγωγών και Ενδοενωσιακού Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Τροφίμων) και Ανθούλα Λάγιου (Κτηνίατρος MSc του...
WEBCAST 1/2/2021 : Ανάλυση – παρουσίαση – σχολιασμός, του συστήματος διατροφικής επισήμανσης Nutri – Score

WEBCAST 1/2/2021 : Ανάλυση – παρουσίαση – σχολιασμός, του συστήματος διατροφικής επισήμανσης Nutri – Score

Έντονο προβληματισμό και σωρεία αντιδράσεων από συλλογικούς φορείς επιχειρήσεων τροφίμων έχει προκαλέσει το προτεινόμενο σύστημα επισήμανσης διατροφικών προϊόντων “Nutri – Score” και τα κριτήρια αξιολόγησής του, δεδομένου ότι όπως φαίνεται, υποβαθμίζουν πολλά βασικά...