ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τέσσερις (4) Ομάδες Εργασίας συγκροτήθηκαν στο πλαίσιο του Ι.Π.Κ., μετά από προσδιορισμό των σημαντικότερων θεμάτων που απασχολούν τον τομέα κρέατος και ειδικότερα τον κλάδο των προϊόντων κρέατος. Οι Ομάδες Εργασίας και οι συντονιστές που αναλαμβάνουν κάθε μία εξ αυτών είναι οι εξής:
ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
1. Διαθρεπτική αξία του κρέατος. Μύθοι & αλήθειες
2. Παραδοσιακά προϊόντα κρέατος
3. Νομοθετικό πλαίσιο και εφαρμογή του / Σύνταξη κατευθυντήριων oδηγιών, εγχειριδίων
4. Διεθνείς σχέσεις / Επικοινωνία-Προβολή Ι.Π.Κ.