


Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό. Δευτέρα 1/3/2021
Το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) και η Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία (ΕΚΑ) και την Ελληνική Κτηνιατρική...
Επαρκείς διευκρινήσεις και εξηγήσεις για την ψηφιακή πλατφόρμα easyagroexpo.gov.gr στο webinar του ΙΠΚ / ΣΕΤΕ-ΣΕΒΕΚ
Μέσα από μία ιδιαίτερα πλήρη και αναλυτική εισήγηση, τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαίρη Γιαννιού (Προϊσταμένη του Τμήματος Εισαγωγών, Εξαγωγών και Ενδοενωσιακού Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Τροφίμων) και Ανθούλα Λάγιου (Κτηνίατρος MSc του...
ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – WEBINAR : Παρουσίαση πλατφόρμας easyagroexpo.gov.gr
Το ΙΠΚ και η ΣΕΤΕ του ΣΕΒΕΚ, διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – WEBINAR, την Δευτέρα 8/2/2021 και ώρα 12.00 – 2.00 μ.μ., …..

WEBCAST 1/2/2021 : Ανάλυση – παρουσίαση – σχολιασμός, του συστήματος διατροφικής επισήμανσης Nutri – Score
Έντονο προβληματισμό και σωρεία αντιδράσεων από συλλογικούς φορείς επιχειρήσεων τροφίμων έχει προκαλέσει το προτεινόμενο σύστημα επισήμανσης διατροφικών προϊόντων “Nutri – Score” και τα κριτήρια αξιολόγησής του, δεδομένου ότι όπως φαίνεται, υποβαθμίζουν πολλά βασικά...
Recent Comments