


Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό. Δευτέρα 1/3/2021
Το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) και η Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία (ΕΚΑ) και την Ελληνική Κτηνιατρική...
ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – WEBINAR : Παρουσίαση πλατφόρμας easyagroexpo.gov.gr
Το ΙΠΚ και η ΣΕΤΕ του ΣΕΒΕΚ, διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – WEBINAR, την Δευτέρα 8/2/2021 και ώρα 12.00 – 2.00 μ.μ., …..

WEBCAST 1/2/2021 : Ανάλυση – παρουσίαση – σχολιασμός, του συστήματος διατροφικής επισήμανσης Nutri – Score
Έντονο προβληματισμό και σωρεία αντιδράσεων από συλλογικούς φορείς επιχειρήσεων τροφίμων έχει προκαλέσει το προτεινόμενο σύστημα επισήμανσης διατροφικών προϊόντων “Nutri – Score” και τα κριτήρια αξιολόγησής του, δεδομένου ότι όπως φαίνεται, υποβαθμίζουν πολλά βασικά...
ΝΙΤΡΙΚΑ-ΝΙΤΡΩΔΗ στα Προϊόντα Κρέατος. Τα ασφαλή τους επίπεδα
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), η Συμβουλευτική του Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) και το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ), διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – WEBCAST, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 & ώρα 4.00 μμ, με θέμα:...
Recent Comments